Tacopaj LCHF
Dags för lite nya recept!

Bilden är lånad från min systers blogg.
Du behöver:
500 g nötfärs (eller annan färs)
4 ägg
100 g cream cheese
4 dl riven ost
2 dl créme fraiche
1 dl grädde
10 st coctail tomater
tacokrydda
1 msk fiberhusk
Gör så här:
Sätt unen på 225 grader.
• Smörj en pajform med lite smör.
• Vispa ihop ägg med cream cheese, 1 dl av den rivna osten, fiberhusk och 0,5 dl av grädden.
• Häll över i pajform och grädda 15 till 20 minuter i ugn.
• Stek färsen med tacokryddan under tiden.
• Tag ut pajbotten och låt svalna i några minuter.
• Blanda créme fraiche med 0,5 dl grädde.
• Häll färsen på pajbotten och bred över créme fraiche-röran.
• Halvera tomaterna och lägg dem på pajen. Strö över resten av osten.
• Ställ in i ugnen i 15 till 20 minuter.
• Smörj en pajform med lite smör.
• Vispa ihop ägg med cream cheese, 1 dl av den rivna osten, fiberhusk och 0,5 dl av grädden.
• Häll över i pajform och grädda 15 till 20 minuter i ugn.
• Stek färsen med tacokryddan under tiden.
• Tag ut pajbotten och låt svalna i några minuter.
• Blanda créme fraiche med 0,5 dl grädde.
• Häll färsen på pajbotten och bred över créme fraiche-röran.
• Halvera tomaterna och lägg dem på pajen. Strö över resten av osten.
• Ställ in i ugnen i 15 till 20 minuter.