Kyckling med spenat, festaost & pasta
Kom förra veckan på en underbart god middag, smidigt va det med.
Men ser kanske inte världens godaste ut :)
Den va så god så jag gjorde den igår igen :)

Nu kan jag inte exakta mått, så vi kör på en ungefär :)
4pers.
500-600 g kyckling
½ pkt arla apetina feta classic 500g
1-2 dl hackad spenat ( Jag hade fryst som jag hade tinat)
1 dl grädde
1-2 vitlöksklyftor
4 port pasta ( jag hade den pastan som är grön -spenat, orange-tomat och vanlig)
Koka pastan enl. anvisningar.
Skär kycklingen i bitar, stek i lite smör och krydda med valfria kryddor.
när den är klar så i med pressad vitlök och spenaten, och fräs lite snabbt.
Smula över fetaosten och blanda runt, i med grädden.
Smaka av med salt och peppar.
Blanda ner pastan och servera !

Kommentarer
Trackback