Oxrullader med gorgonzola

Bilden är lånad från google.
Testade faktiskt att göra med färdiga oxrullader med gorgonzola (finns att köpa på endel Willys)
Annars kan män göra själv med lövbiff och gorgonzolaost.
Isf tar man en bit gorgonzola och rullar in i en lövbiff.
Bryn rullarna ( Man kan ha tandpetare i för att de ska hålla ihop) på hög värme, så att defår lite färg runt om kring.
Tänk på att det ska vara väldigt varmt i pannan när man lägger ner dem, annars kan det bli väldigt segt.
När man brynt dem så häller man i lite grädde (till 8 rullader hade jag ca 2,5-3 dl grädde) salta och peppra. sen hade jag i lite lök och oxfond i såsen för att få lite smak på det. Hur mkt man tar beror på hur mkt smak man vill ha. Så ta lite och smaka av.
Till detta serverade jag potatis, morötter & rödbetor som jag hade haft inne i ugnen.

Kommentarer
Trackback